activiteiten

activiteiten

Huiskamerdiner de Nobele Hoeve #3 – Zaterdag 14 april

Huiskamerdiner de Nobele Hoeve #4 – Zaterdag 12 mei

In samenwerking met De Gouden Radijs

Van 18:00 tot 20:00

Adres: Strijbeekseweg 34, 4856AB Strijbeek

Op de prachtige plek van De Nobele Hoeve kunt u op de zaterdagen 14 april en 12 mei komen genieten van een heerlijk veganistisch driegangendiner van De Gouden Radijs.

Het menu is nog een verrassing, maar het wordt sowieso heel erg lekker! Hebt u een allergie? Laat het weten, dan wordt er voor gezorgd dat u gewoon lekker mee kunt eten.
Er is plek voor maximaal 10 personen dus schrijf snel in als u mee wilt eten!
Om in te schrijven graag mailen naar degoudenradijs@gmail.com en vermeld de juiste datum en het aantal personen.
Kosten: 25 euro per persoon

Mocht u na aanmelding verhinderd zijn, verzoeken wij vriendelijk om dit minimaal 3 dagen van te voren door te geven. Afmeldingen die te laat ontvangen worden moeten we helaas doorberekenen omdat er dan al kosten zijn gemaakt voor inkoop en voorbereiding.

Van harte welkom op 14 april of 12 mei!

_____________________________________________________________________________

Zondag 4 maart Charity Dinner 4 Nobele Hoeve & Bite Back

Georganiseerd door Restaurant LOFF en Bite Back

zondag 4 maart van 18:00 tot 22:00
Wilhelminastraat 15, 4818 SB Breda

Op zondag 4 maart a.s. vindt bij Restaurant LOFF in Breda een diner plaats om geld in te zamelen voor De Nobele Hoeve en Bite Back.

Stichting de Nobele Hoeve zet zich in om bewustwording te creëren op het gebied van welzijn van mens en dier, milieu en duurzaamheid en om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bite Back zet zich in om zowel regionaal, nationaal als internationaal campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren, en dit door middel van geweldloze actie.

Geniet deze avond van een (h)eerlijk veganistisch, glutenvrij 3-gangendiner uit de keuken van LOFF, luister naar de korte presentaties van Margarit Gerrits (Nobele Hoeve) en Alex Romijn (Bite Back) over deze twee stichtingen én maak kans op o.a. een compleet verzorgde overnachting voor twee personen in de B&B van De Nobele Hoeve.

AANMELDING EN BETALING
1) Reserveer een plek aan tafel à €35 per persoon (dit is exclusief drankjes) via zuidwestnederland@biteback.org.
2) Maak het totaalbedrag (€35 x aantal personen) over naar rekening NL71TRIO 0390 9793 76, o.v.v. Charity Diner 4 maart. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail en is jouw aanmelding definitief.

Graag tot ziens op 4 maart!

 _____________________________________________________________________

Huiskamerdiner de Nobele Hoeve #2 – Zaterdag 24 februari 2018

Dit jaar in samenwerking met Marit Biemans van de Gouden Radijs.

Op de prachtige plek van de Nobele Hoeve kun je zaterdag 24 februari plaats nemen om te genieten van een heerlijk veganistisch driegangen diner, klaar gemaakt door Marit Biemans van de Gouden Radijs.

Het menu is nog een verrassing, maar het wordt sowieso heel erg lekker. Er is plek voor maximaal 10 personen, dus wacht niet te lang met inschrijven als u mee wilt eten. Wilt u zich inschrijven? Mail dan naar degoudenradijs@gmail.com. De kosten bedragen €25,00 p.p.

Mocht u na aanmelding verhinderd zijn, verzoeken wij vriendelijk om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Afmeldingen die te laat ontvangen worden moeten we helaas doorberekenen omdat er dan al kosten zijn gemaakt.

Graag tot 24 februari!

DEZE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT

______________________________________________________________________________

Donderdag 8 februari 2018 Veganistische Proeverij

Onder het genot van verschillende veganistische hapjes uit de keuken van LOFF, vertelt Margarit Gerrits van Stichting de Nobele Hoeve over plantaardig eten.
Hoe kom je bijvoorbeeld aan je eiwitten en ijzer? Wat kook je zoal? Is het wel lekker? Tijdens deze interactieve avond, beantwoorden we al deze vragen en meer op een zinnenprikkelende manier.
Schrijf je in voor € 17,50 per persoon via info@denobelehoeve.nl.
Er is plaats voor maximaal 20 personen.
Tijd van 19:30 tot 21:30, adres Strijbeekseweg 34 in Strijbeek.
 
Lees hier meer over
Vegetarian/Vegan Restaurant · Breda

______________________________________________________________________________

Hieronder staan de activiteiten uit 2017, wegens groot succes gaan wij deze in 2018 herhalen. Houdt voor de data de website regelmatig  in de gaten.

zaterdag 2 december 2017, vegan huiskamer restaurant

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er op de Nobele Hoeve een biologisch vegan 3-gangen diner geserveerd. Op deze inspirerende avond zitten we met elkaar aan tafel en vinden er gezellige uitwisselingen plaats. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom op de Nobele Hoeve en ontmoet dan tevens de dieren die op de Nobele Hoeve wonen.

Kosten € 22,50 p.p. Maximum aantal deelnemers is 10 personen. Aanmelden via mail info@denobelehoeve.nl.

 

 

 donderdag 16 november 2017, vegan proeverij in samenwerking met restaurant LOFF uit Breda

  

Onder het genot van heerlijke vegan hapjes, gemaakt door restaurant LOFF, vertelt Margarit over plantaardig eten. Hoe kom je bv. aan je eiwitten en ijzer? Wat kook je? Is het wel lekker? Op deze interactieve avond worden deze vragen op een watertandende manier beantwoord. U bent welkom van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Kosten € 17,50 p.p. Maximum aantal deelnemers is 20 personen. Aanmelden via mail  info@denobelehoeve.nl.

 

donderdag 14 september 2017, workshop vegan taarten bakken

Ook weleens zin in een overheerlijke taart? Het kan ook gezond!

Kom naar deze avond en leer hoe u met uitsluitend plantaardige producten een overheerlijke taart kunt maken. U bent welkom vanaf 19.00 uur tot de taarten opgegeten zijn.

Kosten € 10,00 p.p. Maximum aantal deelnemers is 10 personen. Aanmelden via mail  info@denobelehoeve.nl

 

zaterdag 26 augustus 2017: workshop vegan pizza bakken

   

Leer zelf je eigen overheerlijke vegan pizza’s bakken, onder begeleiding van Paul, in zijn zelf gebouwde houtoven. Paul heeft gedurende de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan op weg naar de ultieme pizza. Deze workshop vindt plaats vanaf 16.00 uur op landgoed de Nobele Hoeve.

Kosten € 15,00 p.p. Maximum aantal deelnemers is 10 personen. Aanmelden kan hier.

zaterdag 29 juli 2017: meditatie middag

juli is de maand van de BBQ

 

aum mani padme hum is een Tibetaanse mantra die betekend dat alle levende wezens verlichting mogen verkrijgen. Daarom organiseer ik (Margarit Gerrits, Yoga docente) een meditatie middag om liefde te sturen naar alle dieren.

Tijd van 13.00 tot 15.00 uur, bij de Nobele Hoeve. Kosten zijn € 7,50. Aanmelden kan hier.