B&B

B&B

UPDATE 20-9-2018: In verband met verspreiding van de Afrikaanse varkenspest in Europa, is het momenteel niet mogelijk om overnachtingen te boeken. Op advies van de dierenarts mogen er geen bezoekers op de Hoeve komen om de veiligheid van de varkens Mila & Eefje te garanderen. Houd de website in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Stichting de Nobele Hoeve heeft ook een sfeervolle Bed & Breakfast ingericht.

U kunt hier overnachten in de voormalige woonkamer van de boerderij uit 1900 en genieten van de mooie omgeving.

De Strijbeekse Heide is direct aangrenzend. De Hoeve is gelegen in het Markdal ten zuiden van Breda, dichtbij de Galderse meren. Er zijn vele prachtige wandelpaden door de bossen, over de heide en langs de vennen. Voor de lunch en het diner kunt u bijvoorbeeld in Breda naar restaurant LOFF of in Tilburg naar restaurant Waanzinnig of De Groene Chef.

De B&B is geschikt voor maximaal 2 personen.

Tijdens het verblijf kunt u indien gewenst een rondleiding krijgen en alles te weten komen over de dieren. Dit zal ongeveer een uur duren. Bij uw boeking kunt u aangeven of u graag een rondleiding wilt. Tijdens uw verblijf heeft eigenaresse Margarit veel tijd nodig om de dieren te verzorgen, wij vragen uw begrip hiervoor. Meehelpen met de verzorging is helaas niet mogelijk. De stichting zet hiervoor vaste vrijwilligers in die goed op de hoogte zijn van de specialistische zorg die de dieren nodig hebben.

Een overnachting kost € 75,00 voor maximaal 2 personen.

Overheerlijk ontbijt is inbegrepen, dit is 100% plantaardig en biologisch.

Aankomst vanaf 12 uur, vertrek uiterlijk 11 uur.

Meebrengen van eigen (huis)dieren is helaas niet mogelijk.

Er zijn eventueel ook fietsen te huur voor €7,50 per fiets per dag

Voor reservering of meer informatie graag mailen naar  info@denobelehoeve.nl.

U bent van harte welkom!