open dag in het teken van de “ Dag van Compassie “

open dag in het teken van de “ Dag van Compassie “

29 Juni – De Nobele Hoeve

Waarschijnlijk heb je inmiddels gehoord over het hartverscheurende rapport van de VN en het nieuws erover zien ontploffen. Terecht en we wisten het al. Het was al jaren zicht- en voelbaar en het werd steeds erger. En dat terwijl we al die tijd op potentieel goud zaten en zitten.

Goud in de vorm van het Veganisme.

Margarit van Stichting de Nobele Hoeve en Lisette Kreischer geloven met heel ons hart dat Veganisme de kracht heeft om de mensheid te veranderen in een liefhebbend en zorgzaam soort. Om dat te bereiken, zullen we diep moeten afdalen en kijken naar hoe we de wereld aanschouwen en welke verhalen we onszelf vertellen, hoe we niet alleen ons lichaam voeden, maar ook onze geest, hoe we voor onszelf en de wereld om ons heen zorgen, maar bovenal moeten we leren om ons hart te openen voor onszelf en voor elk wezen dat leeft op deze prachtige planeet. Dat is geen gemakkelijke taak. Het vereist dat we niet alleen verantwoordelijkheid nemen voor onze daden, maar ook voor onze conditioneringen, ons denken, onze overtuigingen en hoe we oordelen, en onderzoeken waar dit allemaal vandaan komt.

Wanneer we bij de kern van dit alles komen en ons hart openen voor alle wezens die er anders uitzien dan wijzelf, en wezens die aanvankelijk als voedsel werden gezien veranderen in levende, liefhebbende entiteiten, verandert alles.

We zullen planten willen eten, niet omdat het een trend is, of omdat iemand het zegt, maar omdat het resoneert met onze diepste innerlijke waarden. Wanneer we planten gaan eten, ervaren we een verandering in ons lichaam. We zullen willen ontdekken welke manier van planten eten het beste is voor ons. Wanneer we onderzoeken op welke manier en wat voor soort planten goed voor ons zijn, gaan we de kwaliteit van die planten onderzoeken, hoe ze ons kunnen voeden en genezen en zullen we meer nieuwsgierigheid naar het plantenrijk beginnen te ervaren.

We beginnen voor de planten te zorgen en willen ook dat deze bijzondere entiteiten zich goed voelen. Plots verschuift alles en we willen niet alleen voor de dieren zorgen, maar ook voor de planten en de bomen, voor de bodem, voor het water, voor de wormen, de vogels en de bijen. Onze hart en geest breiden zich holistisch uit en met elke cel in ons lichaam beginnen we voor alles te zorgen en zien we in dat elke entiteit een unieke rol te spelen heeft in het verweven web van het leven. Onze prioriteiten beginnen te veranderen en plotseling zien we dat als we ons goed willen voelen, alles en iedereen zich goed dient te voelen. Maar wil alles en iedereen zich goed voelen, moeten we onszelf gezond en gelukkig voelen. Veganisme heeft het potentieel om ons door de vallei van pijn en lijden te leiden, zodat we kunnen opstaan als de medelevende zielen die we zijn in onze kern.

Vanuit compassie kunnen we en zullen we opstaan en daarmee antwoord geven op de grote wereldse vraagstukken die nu voor ons liggen. Wij geloven dat dit kan en willen dit potentieel graag met jullie delen en roepen daarom 29 juni uit als De Dag van Compassie!

Om deze dag invulling te geven bieden wij een mooi en verfijnd programma aan op de Nobele Hoeve. Een dag waar we in contact kunnen staan met de prachtige wezens die op de Hoeve wonen, een yogales kunnen volgen, kunnen luisteren naar een lezing over de geneeskracht van planten en vooral kunnen genieten met elkaar van al dat leeft.

Hier kun je alle informatie vinden –>
https://lisettekreischer.com/de-dag-van-compassie-29-juni-de-nobele-hoeve/

Aanmelden: wil je bij de Yogales, lezing en stilte-wandeling aanwezig zijn, meld je dan even aan via info@denobelehoeve.nl.

Wij vragen € 5,00 per persoon, meer mag uiteraard ook, om hierbij aanwezig te zijn. Deze donatie gaat 100% naar de verzorging van de dieren op de Nobele Hoeve. De markt is vrij om te bezoeken.

Je bent van harte welkom !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *