Luisterboek

Luisterboek

Te downloaden (gratis) Luisterboekverhaal “De ontsnapping van biggetje Hope

Een prachtig bewustwordings-luisterboekverhaaltje over een ontsnapt biggetje uit een megastal.

Geschikt voor zowel jong (ongeveer 7+) als oud (ook volwassenen vinden het erg ontroerend).
GRATIS te downloaden bij de luisterbieb (voor mensen die lid zijn van de bibliotheek) of voor een klein bedragje te downloaden bij luisterboekfirma’s (zie onderstaande info).

Korte omschrijving: Een mooi, ontroerend, meeslepend, lief, grappig en spannend verhaal over een heel bijzonder en dapper biggetje Hope dat met hulp van haar wijze moeder en andere varkens en biggetjes weet te ontsnappen uit een megastal. Samen met een stoer zwerfpoesje (Sjimmie) bevrijdt ze een verwaarloosde pony (Finn) en gedrieën gaan ze op zoek naar een veilig thuis (De Nobele Hoeve) waarbij ze nog hele spannende avonturen beleven.

Een bijzonder verhaal over vriendschap, (dieren)liefde, vleesconsumptie, levenslessen, goed zijn voor mens, dier en natuur en daardoor de wereld beter, mooier en liever maken.

Gratis te downloaden bij de Koninklijke Bibliotheek voor mensen die lid zijn van de bibliotheek (download eerst de gratis app voor de luisterboeken: https://www.onlinebibliotheek.nl/luisterbieb.html en ga vervolgens naar rubriek “Jeugd/Jongeren”; kinderen 7-9: Sandra Koole “De ontsnapping van biggetje Hope”).
Of te downloaden bij Storytel en voor maar € 1,99 bij bijv. De Slegte, Leeslounge, 123Luisterboek of Luisterrijk (https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/8719244140862/de-ontsnapping-van-biggetje-hope).

Opgedragen aan Stichting De Nobele Hoeve.
Opbrengsten van dit verhaaltje gaan naar De Nobele Hoeve en/of organisaties die zich inzetten voor consumptiedieren (zowel van de downloadshops als de Luisterbieb – ook al zijn bij deze laatste de downloads (3 weken te beluisteren) gratis, toch krijgt de schrijfster er een heel klein bedragje voor. Dus zoveel en zo vaak mogelijk (elke 3 weken) downloaden s.v.p.!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *