over de stichting

over de stichting

opgedragen aan Hope, het varkentje van 5 maanden dat geen hoop meer had……..

 

Stichting de Nobele Hoeve is in 2017 opgericht door Margarit Gerrits. De stichting heeft tot doel: het creëren van bewustwording op het gebied van welzijn van mens, dier, milieu en duurzaamheid om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bewustwording  door educatie op het gebied van o.a. dierenwelzijn, veganisme. Hiervoor organiseren we diverse workshops,  open dagen, vegan proeverijen, plantaardige kookworkshops, docu-dinners, etc.

Op de Nobele Hoeve hebben we de opvang van, en het verzorgen van verwaarloosde en mishandelde paarden en andere dieren. Om ervoor te  zorgen dat deze dieren voor de rest van hun leven in kuddeverband een dierwaardig bestaan kunnen leiden zijn financiële middelen noodzakelijk.

Daarvoor is de stichting op zoek naar donateurs. Mensen die de dieren ook een warm hart toedragen. Je kan hiervoor bijvoorbeeld een van onze dieren op afstand adopteren.

Hoe word ik donateur?  Hiervoor kunt u geld overmaken naar de Triodos bank, rekening NL49 TRIO 0338 6348 86 t.n.v. stichting de Nobele Hoeve, dit kan heel eenvoudig door de tekst DONATIE rechts bovenaan de pagina aan te klikken.  Alvast hartelijk dank, u steun wordt erg op prijs gesteld.

Je kan de Nobele Hoeve bezoeken: zaterdags tussen 13.00 en 16.00 uur zijn we hiervoor open.  Adres Strijbeekseweg 34 te Strijbeek. Wel graag even vooraf melden.

 

 

 

 

Impressum:

de stichting staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK nummer 68877145 , RSIN 857628951

bestuursvoorzitter is mevr.  M. Gerrits

er is geen beloningsbeleid voor het bestuur

verslag uitgevoerde activiteiten  nog n.v.t., wordt t.z.t. in het jaarverslag verwerkt

financiële verantwoording, nog n.v.t., wordt t.z.t. in het jaarverslag verwerkt