stier Bram

stier Bram

5 december 2017 was de dag dat Bram gered werd van de slacht.

Vanuit de Nobele Hoeve werd er een oproep geplaatst om te doneren. Vele dierenvrienden, zowel uit België als Nederland, hebben hier gehoor aan gegeven. Vele mensen hebben die dag in spanning gezeten of het wel of niet ging lukken. Toen hadden we dus een STIER!

Gelukkig mag Bram nog even blijven staan in zijn huidige locatie, dat geeft ons de tijd om, met de hulp van vele vrijwilligers, zijn verblijf in orde te maken. En dat moet goed gebeuren want een stier is niet niks. Eind januari komt Bram naar de Nobele Hoeve en tot die tijd ga ik wekelijks naar Bram toe om te kijken hoe het met hem gaat. Hij herkent me al, dat merk ik aan hoe hij naar me kijkt. Bram is vreselijk lief en zachtaardig, zo groot als hij is. Hij kan intens genieten als hij geborsteld of geaaid wordt.

Bram vindt het spannend dat hij gaat verhuizen, maar het gaat helemaal goed komen met hem. Zoveel mensen hebben al een connectie met Bram. Hij gaat ons bewustzijn brengen, zo groots is hij.

Uiteraard is er veel geld nodig voor het levensonderhoud van Bram. Elke bijdrage hiervoor wordt erg gewaardeerd. U kunt via de website doneren of rechtstreeks een bedrag overmaken op rekeningnummer NL49TRIO 0338634886 ten name van Stichting de Nobele Hoeve.

Namens Bram “bedankt!”

 

Please follow and like us:
0

2 gedachten over “stier Bram

  1. Het is zo geweldig dat er zoveel mensen er voor gezorgd hebben dat Bram gered kon worden en een mooi leven gaat krijgen op de Nobele Hoeve, Bram heeft veel indruk gemaakt en ben ervan overtuigd dat hij meer harten zal gaan veroveren en meer mensen bewust zullen gaan worden dat alle dieren gevoelens hebben, willen leven en onze beste vriend kan zijn, als wij de mens dat toelaten.
    Ben blij voor Bram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *