Multimedia talent gezocht

Stichting De Nobele Hoeve draait wellicht in eerste instantie om de dierlijke bewoners, het verhaal eromheen is net zo belangrijk. Het verhaal over hoe we in harmonie kunnen samenleven met alle niet menselijke dieren. Hoe de plantaardige keuken de antwoorden kan bieden op de grote wereldse vraagstukken die nu op ons bordje liggen. En hoe het veganisme kan bijdragen aan het besparen van een berg dierenleed, het verlichten van de druk op de aarde en het ondersteunen van ons eigen lijf. Dat verhaal moet verteld worden. Om die reden is dan ook de media een bijzonder belangrijk kanaal voor De Nobele Hoeve, zowel off- als online en een waar bijzonder veel kansen liggen te wachten.

 

Om die reden zoekt De Nobele Hoeve een multimedia talent die op frequente basis vrijwillig de stichting wil ondersteunen. Dit betreft een vaste aanstelling en om die reden wordt er gezocht naar iemand die zich wekelijks en voor een langere tijd kan commiteren.

 

Voor deze aanstelling zoekt DNH iemand die:
– wekelijks beschikbaar is, en voor een langere periode
– actief betrokken is bij het verhaal van De Nobele Hoeve en mogelijkheden onderzoekt en aanpakt om dit verhaal zowel on- als offline uit te zetten
– goed en creatief is met de Nederlandse taal
– handig, snel en adequaat om kan gaan met alle mogelijkheden van de online wereld
– ervaring heeft en goed bekend is met Facebook, Instagram en Youtube (denk aan het op de juiste tijd plaatsen van een post, welke hasthtags te gebruiken, inspringen op actuele onderwerpen) – dit gaat niet om het zelf posten, maar het ondersteunen van Margarit
– goed is in het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten, en het betrekken en activeren van DNH achterban
– begrijpt hoe belangrijk de donateurs zijn voor DNH, maar ook het werven van nieuwe en daarop weet in te springen
– ervaring heeft met sponsorwerving of er niet voor terug deinst om dit op te pakken
– een goed gevoel heeft voor styling, beeld(kwaliteit) en timing
– leuke filmpjes kan maken van minstens redelijke kwaliteit en is in staat om te editen indien nodig
– ervaring heeft in of deinst niet terug voor het opzetten van online leerprogramma’s
– zelfstandig kan werken en goed is in en ervaring heeft met het nemen van initiatief
– het verhaal ziet van de Nobele Hoeve en dat graag en actief wil uitdragen middels diverse projecten
– en last but not least vegan is, en goed op de hoogte is van deze beweging, evenals de animal rights beweging

 

Wat De Nobele Hoeve biedt is de mogelijkheid om van dichtbij de dierlijke bewoners van het landgoed te leren kennen en daarmee te leren omgaan op een harmonieuze manier met niet menselijke dieren. Daarnaast de mogelijkheid om het mooie verhaal van De Nobele Hoeve de wereld in te slingeren. Dit verhaal is een morele, een van ontzettend veel mogelijkheden en een die gaat over een betere wereld. Jij zal dat verhaal versterken, vergroten en daarmee de wereld kennis laten maken met niet alleen de schoonheid van de dieren zelf, maar ook de mogelijkheden van het veganisme.

 

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact op met Margarit.
Deze vacature heeft een looptijd t/m eind augustus. Indien je mailt en je voldoet volledig aan dit profiel zal er contact met je worden opgenomen voor een sollicitatiegesprek.