Contact

  Naam

  E-mail

  Bericht

  De Nobele Hoeve is een community van veelal getraumatiseerde dieren. Allen met een eigen verhaal en daarmee ook een eigen omgang. Om die reden zijn bezoeken enkel mogelijk op afspraak.

   

  Wel kun je op iedere laatste zaterdag van de maand terecht voor een rondleiding. Om 13.15 neemt Margarit je mee langs alle dieren en zal ieders persoonlijke verhaal delen. Er is altijd een klein vegan hapje en een inspirerende lezing. Lees er hier meer over. Wil je erbij zijn? Zorg er dan voor dat je om 13.00 aanwezig bent, wanneer de poort opengaat. Voor die tijd is Margarit nog druk met het sjouwen van strobalen ;-). Later aansluiten is helaas niet mogelijk.

   

  LET OP: Vanwege de coronamaatregelen die zijn ingegaan op dinsdag 29 september 2020 zijn we genoodzaakt alle bijeenkomsten af te gelasten tot nader order. Houd onze website and Facebook in de gaten voor meer informatie.

   

  Het adres van De Nobele Hoeve is:
  Strijbeekseweg 34, 4856 AB Strijbeek, Nederland

   

  Heb je verder vragen of opmerkingen kijk dan graag eerst even op de FAQ pagina, wellicht staat het antwoord al tussen alle veelgestelde vragen. Indien niet, stuur ons dan een berichtje via het formulier hiernaast.