Jaarlijkse vrijwilligersdag

Op onze pagina over vrijwilligerswerk heb je al kunnen lezen hoe belangrijk de steun van onze donateurs en vrijwilligers is voor het runnen van De Nobele Hoeve. En ondanks dat onze vaste vrijwilligerspoel inmiddelds vol zit, organiseren we twee maal per jaar een speciale vrijwilligersdag.

 

Er zijn veel taken gemoeid met het onderhouden van ons erf. Dagelijks draaien die met name om het verzorgen, liefhebben en voeren van de dieren. Tegelijkertijd zijn er altijd onderhoudstaken die daardoor ondersneeuwen. Taken die vaak seizoensgebonden zijn en zeer belangrijk om klaar te hebben voor de echte koude en hete dagen beginnen. Deze taken sparen we op om die vervolgens voor de winter en voor de zomer uit te voeren. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

 

Dus heb je zin je mouwen op te stropen, actief bij te dragen aan het reilen en zeilen van De Nobele Hoeve en deelgenoot te zijn van onze kudde, kom dan naar een van onze vrijwilligersdagen! Het is voor ons heel fijn als je een beetje handig bent en je jezelf kunt redden met een boor, hamer, kwast en zaag. Deze dagen vinden altijd plaats in het voor- en najaar. Hiervoor maken we een Facebook event aan. Wil je hierbij zijn? Houd dan onze FB pagina in de gaten. We vragen altijd iedereen wat vegan lekkers mee te nemen, zodat we met elkaar van een gezellige potluck kunnen genieten. En zo maken we er een leuke dag van terwijl de dieren met veel nieuwschierigheid toekijken.

 

We hopen je te zien op een van onze vrijwilligersdagen!