POETISCHE KAARTEN VOOR DE NOBELE HOEVE

Diep in de lage landen, onder de rivieren en in het hart van de intensieve veehouderij bevindt zich De Nobele Hoeve.

Een magische plek waar het zonlicht wordt gefilterd door dansende bladeren, waar de lucht is gevuld met vrolijke liedjes en waar allerlei grote en kleine wezens hun natuurlijke leven leiden.

Op De Nobele Hoeve woont inderdaad een bonte verzameling van grappenmakers, eigen-wijzen, knuffelkonten, roze wolken, avonturiers, kletstantes, houdini’s, kattenkoppen en troetelaars. Allen met een eigen karakter, maar allen even bijzonder, wijs en intelligent.

Om deze wezens te vieren en De Nobele Hoeve te ondersteunen hebben getalenteerde schrijver Britt van Little Universe en fotograaf Lisette Kreischer de handen ineengeslagen. Onze lieve zachte Otje, deugniet Willem, bezige bij Mila en twee varkenskinderen uit het Biggen Bos zijn op de gevoelige plaat vereeuwigd. De foto’s zijn ecologisch afgedrukt op mooie A5 kaarten en vergezeld door prachtige gedichtjes. De gedichtjes die op de prints staan zijn: ‘dieren’, ‘bezieling’, ‘de nobele hoeve’ en ‘moeder aarde’.

Je kunt het kaartenpakketje hier vinden in de webshop van Little Universe. Alle winst gaat De Nobele Hoeve.

 

 

 

 

Wil je De Nobele Hoeve ondersteunen?

Dat zou geweldig zijn. De Nobele Hoeve wordt financieel ook hard getroffen door het Coronavirus. Daarom vragen we de laatste tijd vaker of je misschien mee wilt doen met Teaming. Teaming houdt in dat je iedere maand 1 euro doneert. Hoe meer mensen meedoen hoe meer euro’s voor de dieren. Teaming is veilig en ze betalen de volledige euro uit. De Nobele Hoeve is hier ENORM mee geholpen. Teamer worden? Dat kan hier.
 Een donatie is natuurlijk ook zeer welkom. Dat kan hier.